O nama

Eshop ZIVADA upravlja tvrtka SP Venture, a.s., koja osim e-trgovine upravlja i akademijom kosmetike za kosu, centrom za obuku, dućanom i veleprodajom.


Operater

SP Venture, a.s.
Lucemburská 1496/8
130 00 Prague 3
IČ: 24677108
DIČ: CZ24677108

SP Venture početak svojih aktivnosti datira u 2010. godini. U mogućnosti smo, kretati se na tržištu parfema i poboljšavati svoje znanje, koje također koristimo kao ekskluzivni distributor nekoliko svjetskih marki za češko i slovačko tržište. Ekskluzivno zastupamo boce za ponovno punjenje Travalo, francuske premijske parfeme, marku oje je dobila ime po istoimenom crnom dijamantu, koji je sa svojim 88 karata najveći te vrste na svijetu, Korloff, profesionalnu kozmetiku za kosu marki Glynt, Graham Hill i Inebrya, Svjetski broj dva za barbershopove REUZEL i organsku profesionalnu njegu My.Organics i Organics Pharm.


Akademija i centar za obuku

Stručno usavršenje, prezentacija proizvoda i novosti, workshopovi, know-how. Upoznati smo s kozmetikom za kosu i rado prenosimo svoje znanje kroz razne događaje, koji se redovito održavaju u našoj Akademiji. Datume i informacije za pojedine aktivnosti možete pratiti na službenim web stranicama zastupljenih marki REUZEL, Inebrya, Fudge, My.Organics. Preporučujemo ga uglavnom frizerima i kozmetičkim salonima.

SP Venture, a.s.
Průmyslová 1515/14, Praha
telefon: 273 134 455
email: info@spventure.cz


Skladište i distribucija

Naše glavno skladište površine 1550m2 iz kojeg putuju vaši mirisni paketi. Dnevno šaljemo u prosjeku 1800 narudžbi za ukupno 9 e-trgovina u smjeru B2C i B2B. Brinemo se o pakiranju, posebno o pakiranju parfema. Svaki proizvod pakiramo u omote od mjehurića i stavljamu ih u čvrste kutije od troslojnog kartona. Održavamo pozitivan odnos s našim partnerskim prijevoznicima, tako da svaki paket stiže uredno u najraćem mogućem periodu. Narudžbe šaljemo i u susjedne zemlje poput Slovačke i Poljske, i unutar istočne Europe u Mađarsku i Rumuniju.

SP Venture, a.s.
Průmyslová 1515/14, Praha
telefon: 273 134 455
email: info@spventure.cz

 

 

 
Stalo nam je do Vaše privatnosti

Ova e-trgovina pohranjuje kolačiće koji joj pomažu pravilno funkcionirati. Korištenjem naših usluga pristajete na njihovo korištenje.

Prihvatite sve kolačićeDetaljne postavke