Garancija originalnosti

Samo originalni proizvodi

Svi proizvodi, koje nudimo, kupujemo samo od certificiranih dobavljača. Ovim korakom isključujemo svako mogučnost skladištenja robe slabije kvalitete ili sumnjivog podrijetla. Parfemi iz naše ponude dolaze od istih dobavljača, koji ih opskrbljuju u klasičnim parfumerijama i dućanima.

Za razliku od parfumerija i dućana radimo s minimálním maržama i ne moramo plaćati skuupe najamnine u tžnim centrima. Osim toga u usporedbi s klasičnim parfumerijama i dućanima, radimo s više proizvoda, a zahvaljujući većim narudžbama robe imamo i niže otkupne cijene.

Osim toga, smo više od 10 godina pod nadzorom. Parfeme prodajemo vama, našim kupcima, više od deset godina, da je naša roba u neredu, to bi se već dugo znalo.


Mi smo certificirana trgovina

Udruga APEK

 

Ponosni smoč lan udruge za elektonično poslovanje APEK i redovito sudjelujemo u obukama i događajima za poboljšanje procesa kupovina na našoj web stranici.

 

 

Terminološki kod roka isporuke

 

Pružamo jasne i istinite informacije o rokovima isporuke i na taj način isključujemo netočne i zavaravajuće informacije o zalihama robe. Predstavnici APEK-a izdradili su kod temeljen na iskustvu internetskih trgovaca i kupaca, s ciljem postavljanja jasnih pravila za informacije o stanju zaliha ponuđene robe.

 


 

Ova internetska trgovina pohranjuje kolačiće koji joj pomažu u ispravnom radu. Korištenjem naših usluga pristajete na njihovo korištenje.

Odbij kolačićePrihvatite sve kolačiće