Sastav parfema
Glava vetiver
Osnova vetiveryl acetate
Escentric Molecules Molecule 03 toaletna voda uniseks 100 ml

Escentric Molecules Molecule 03 toaletna voda uniseks 100 ml

Vetiver u svom najčišćem obliku. Eau de Toilette za muškarce i žene Escentric Molecules Molecule 03 fokusiran je na vetiveril acetat, koji se može opisati kao hibridna molekula, napola prirodna, napola sintetička. Ovo je frakcija ulja vetivera destilirana iz korijena indijske trave, koja se zatim "ukriža" s octenom kiselinom kako bi se uklonili gorki i kožasti aspekti korijena. Rezultat je elegantna i profinjena molekula drvenastog, blago travnatog karaktera vetivera, ali puno glatkija i mekša.
Kod07002691
64,88 €
U koš
Na lageru
Kurirska služba:ponedjeljak 12.6.
Proizvod još nije ocjenjen.Dodaj ocjenu

Escentric Molecules Molecule 03 toaletna voda uniseks 100 ml

Ako ste ljubitelj eksperimentalne umjetnosti i drvenastih tonova, ovaj mirisni sastav dovest će vas tamo. Escentric Molecules Molecule 03 toaletna voda skriva drvenasti biljni miris vetivera u najčišćem obliku. Miris Molecule 03 sadrži jedinu komponentu mirisa, a to je vetivery acetat. Ova molekula arome dobivena iz korijena indijske trave vetivera najistaknutija je komponenta mirisa vetivera. Za razliku od prirodnog ulja, njegova je aroma mekša i čišća. Podsjeća na citruse, zelenu travu i suho drvo. Neustrašivi parfimer Geza Schoen u ovom mirisu daje život misterioznoj molekuli vetiveril acetatu. Prema njegovim riječima, miriše slično kao i sam vetiver, ali je profinjeniji, a štoviše, zahvaljujući kemijskom procesu u njegovoj proizvodnji, dolazi do izražaja ton grejpa, koji je gotovo primjetan u prirodnom vetiveru.
Čemu je namijenjenouniseks
Veličina100 ml
ProizvođačEscentric Molecules
Rasprava o proizvodu
Imate pitanje? Zanima vas konkretan detalj? Pitajte nas.
Pitanje
Novo pitanjeVaše imeVaša e-mail adresa(E-mail adresa neće biti objavljena)NaslovProstor za vaš tekst
Pitaj
Vaše imeVaša e-mail adresa(E-mail adresa neće biti objavljena)Prostor za vaš tekst
Dodaj reakciju
OpisDiskusija

Ova internetska trgovina pohranjuje kolačiće koji joj pomažu u ispravnom radu. Korištenjem naših usluga pristajete na njihovo korištenje.

Odbij kolačićePrihvatite sve kolačiće